THE YUMMY -MELLOW KITCHEN

Every bite will be very special and intended to remind us of the yummy-mellow things in our life.

ogyep's yummy-mellow cakes are made to order homemade cooks. So, no two are alike but all of them are bake from only the HALAL and highest quality ingredients.

So, indulge yourself in this ogyep's yummy-mellow garden kitchen. It will definitely yummy you and yet mellowing others...

THOSE WHO R BZZZ IN D KITCHEN & THOSE WHO LIKE TO PEEP

Friday, 13 April 2012

SINGLE ROSE CUPCAKE

ogyep's Single Rose Cupcake
The Single Rose Cupcake suitable as a door gift for any function.









The above were 2 designs ordered by Puan Haslinda for her Baby Showers ceremony last weekend.

TQVM to Puan Haslinda.

43 comments:

  1. ni betul betul cup cake kan. sebab dalam cup.. heheh. comelll

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la tu Kak Izah... Cake in a cup.. :))

      Delete
  2. Menggiurkan laa OGYEP sekali keluar hambik ekk.. nice... Yummyehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam seksi je bunyinya Kak Sha... Terseksa i u...

      Delete
  3. Pretty and beautiful one !!! Loved it :)

    ReplyDelete
  4. cantik nye sayang pulak nak makan tu ogyep baut hiasan je lah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Haslinda pun ckp camtu gak... Guests dia semua kata sayang nak makan... Don't wori, u can still eat d cake & keep d mug or container.. so, adalah kenangan kan..

      Delete
  5. aah cantik dan kemas .. ;)
    gud jobsss lah dear ! ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQVM my dear... kalau minat, email I ya..

      Delete
  6. cantik, comel dan semestinya sedap kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Confirm sedap Nieza, InshaAllah... Agak2 nak try tak?

      Delete
  7. Replies
    1. Kalau sayang nak makan, berkulat lah dia... Kalau simpan dlm fridge ok...

      Delete
  8. Assalamualaikum,

    Wahhh....cantinya kelainan....kak Ros memang suka sangat dengan bunga Ros ni he.he.he....mesti sedap nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.
      Ros dah tentu suka Rose ka.. hehehe.... InshaAllah sedap... Ciba dulu baru tau...

      Delete
  9. kalau sue lah kan..cup tu tak yah isi ngan kek..tuang je sume aising kat dalam tuh pastu makan...mak aiii...sedappp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Sue ni kalau ak meracau, tak sah lah... kalau takat nak makan aising tu, tak yah tuan dalam cup tu.. Cedok terus je dari mixing bowl... :))) jangan mare ha...

      Delete
    2. Upacara menaikkan berat badan tu sebenarnya..ha..ha..

      Delete
  10. erm..sedapnya...sayang pulak nak makan kalau dapat cup cake macam ni..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQVM singgah... Semua orang cakap camtu... hehehe... Cakenya dimakan... bekasnya disimpan...

      Delete
  11. Hi... very nice & beautiful.

    ReplyDelete
  12. cikwan datang ni..nak tergelak baca komen akak dekat cikwan punya asam pedas tu..laju je kan kan,...gian la duk tengok akak hapdet je manjang (jeles!!!) hehehe..

    macam mana rupa cupcake tu kak?cikwan ni lambat skit bab nak imagine..atau icing nye saja yang bentuk tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cupcake nya mcm biasa la dik... Icingnya aje yg diswirlkan gaya rose... CW dah naik LRT laju.. akak naik keretapi arang je..

      Delete
  13. Replies
    1. TQVM QH... secantik tuan rumahnya... :)))

      Delete
  14. Replies
    1. TQVM CIK kasih ya... Rajin jalan2 kat umah akak ni..

      Delete
    2. hihihi.. bosan duk umah sendiri.. 2 yg berjln je nie.. heheh..

      Delete
    3. Takpe... secara tak langsung, cari ilmu di alam maya..

      Delete
  15. salam kenal ogyep...cantik la..sgt kreatif...eemmm boleh saya tau..cup apa yg awak guna ni ye? tak boleh nak teka benda warna putih yg kat tepi2 ros tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal quinnie... TQVM sudi singgah.. benda putih tu actually d paper cup itself.. Design mcm tu dah ada banyak jual kat kedai2 bahan kek.. memang sesuai untuk bouquet cupcake... cuba2lah cari kalau berkenan..

      Delete
  16. Replies
    1. TQVM geez sudi singgah... Do drop by anytime k.. :))

      Delete
  17. Assalamualaikum..tok tok tok....ada orang tak ni...gas habis macam cikwan gak ke ni??? hihihihi =)

    ReplyDelete
  18. Salam kenal.. Balas kunjungan awk ni.. Hehhe.. Sedap la nmpak cup cakes ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQVM Shu.. Rajin2 lah berkinjung ke sini ya...

      Delete
  19. Hi Ogyep, excellent and gorgeous rose. 2 thumbs up for you.

    Have a nice day.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...